Değerli Meslektaşlarımız,

Tüm insanlığı zorlayan nadir zaman dilimlerinden birine hep beraber şahitlik ediyoruz. COVID19 pandemisini en az zararla atlatmak için hepimiz seferberiz.

Zorlukları atlatmanın yegane yolunun bilgiye daha sıkı sarılmak, birlikte mücadele etmek, bilgiyi paylaşmak ve daha çok çalışmak olduğunu düşünüyoruz.

Bu koşullar altında tüm Üroloji camiası olarak bir araya gelmenin zorunluluğunu hissederek Sağlık Bilimleri Üniversitesi Üroloji Günleri’ni 12-14 Şubat 2021 tarihlerinde ONLINE formatta gerçekleştiriyoruz.
Bu vizyondan hareketle düzenleyeceğimiz kongremizde üroloji alanındaki güncel gelişmeler Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesindeki 25 üroloji eğitim kliniğinden yetkin akademisyenlerce ele alınacaktır. Bilimsel program ve organizasyon için her zamankinden daha çok çalışarak, içinde canlı online konferans ve paneller, interaktif posterler, vakalar ve forumların yer aldığı güçlü bir “Online Kongre” formatı oluşturuyoruz.

Sizleri de hastanenizden ve evinizden ayrılmadan katılacağınız Sağlık Bilimleri Üniversitesi Üroloji Kongresi’ne bekliyoruz.

Size, sevdiklerinize ve tüm üroloji camiamıza sağlıklı ve parlak bir gelecek temennisiyle saygılar sunuyoruz.

Başkanlar
Dr. Ali İhsan Taşçı
Dr. Ahmet Yaser Müslümanoğlu